Påsken 2011

 


Påsken firade vi upp i fjällen i vår husvagn och det var ena helt magiska dagar vi hade jättefint väder vi for på skoterturer var av en som gick över högfjället , vi pimplade, var på pimpeltävling,vi tränade hund med ganska gott resultat och vi bara myste och hade det bra. Nu väntar våren och sommaren och det dröjer ett tag tills man ser fjället igen i vinterskrud. Jag kan aldrig få nog av att se på dessa underbara vyer.  

Jeanette<3

Star stabel ***Igår var vi och red på Western Farm det var en present till Emilia på hennes 11 års dag, och hon ville inte ha kalas utan ville göra något kul. Här är hon med hästen Zinke som hon fick rida.

Felicia och hennes häst Samir.

Efter ridturen fick hästarna gå ut i hagen här är Samir.
Det här var en fantastiskt rolig upplevelse och det var en otrolig känsla att kunna rida ut med båda mina tjejer, hästarna var så otroligt snälla, väldresserade och trygga och vi skötte oss tydligen för vi hamnade inte här =)

Jeanette <3

Bambi och våran nya kanin Diva


I veckan som varit, fick tyvärr våra kanin Snutte flytta till de gröna ängarna eftersom han blev sjuk. Felicia och Emilia har haft honom sen de var 6 och 4 år så det blev många tårar. Men sorgen vändes till glädje då vi fick köpa Cecilias kanin Pilens Diva från hennes kaninuppfödning, hon är 11 månader och är en jättesnäll och mysig kanin och som ni ser så hoppar hon jättefint. Bambi fick även vara med och posera och hoppa igår när vi fotade båda kaninerna.

Jeanette <3

Nu är påsken snart här !!Nu har jag påskpyntat fint på bron =)
Jeanette <3

Fjällen igen underbart !!I helgen har vi fått följa med våra vänner till deras guldställe i fjällen det blev en skön helg med mys, bastu, lite fiske, skoterkörning och lunch under bar himmel och mycket fjällluft som är som balsam för själen.
Jeanette <3

RSS 2.0