Ett sommarminne

En cool cowboy i staden.


Här har vi min ridlärare Stefan och hästen Skip på showen.

Elisa Thorell var indian med sin egen häst .

Och man kan säja att hon hade ett gott samarbete med sin häst.

Det gick hett till på showen.
Och det sprängdes dass.
En dag i början på sommaren besökte jag och tjejerna och mormor och morfar Western Farm det var kul att se hästarna som jag ridit på när jag tog ridlektioner på farmen i våras och det var väldigt uppskattat av tjejerna. 


Jeanette <3

Hundträning i fjällen
Igår kom jag hem från två träningsdagar i fjällen med glada hundförare och dess hundar. Bildkvaliteten är väl inte den bästa då jag har fotat med min lilla Sony. Här har vi en liten bild på en av alla söta harungar som fanns på campingen.


Här ser ni alla settrar 5 st i en bil, men dagen innan var de 6 och alla var nöjda och glada.

Här är Norbeth och hennes två hundar Bessi och Geila redo för en dag på fjället
 
Gry och Åsa

 
Tomas och Peak
Det var härligt att se hur fint hundarna jobbade under dessa dagar, tyvärr hade vi inte vädrets makter med oss men vi fick iallafall hundarna i fågelkontakt och det kändes skönt när de jobbat så bra!!
Jeanette <3

Mina fina hästtjejer

Idag har jag och tjejerna haft en hel dag i hästens tecken vi började med att åka till BRK för Felicia har hela veckan ridit igång en av ridskolans hästar efter sommarbete så idag var sista dagen de fick rida för i helgen är det dressyrtävlingar. Sedan for vi till Emilias sköthäst Candy som hon ska ta hand om hela helgen, hon red först lite dressyr på ridbanan, efter det hade vi planerat en lite fotosession och här har ni resultatet, observera att ridning utan hjälm förespråkar jag inte men här stod Candy still och hjälmen hade vi på vägen till och från ängen.


Jeanette <3

Sommar
Sommaren är en härlig tid men den börjar lida mot sitt slut och nästa fina årstid är snart här; hösten med sin höga friska klara luft och framför allt jakten både älg och ripjakt, det är med stor förväntning jag går in i denna årstid framför allt har jag förväntningar på våran hund Gorby, den helg har jag förmånen att jag får följa med duktig erfaret hundfolk på träning och det ger så mycket.


Jeanette <3

RSS 2.0