Älskar den här bildenDen symboliserar verkligen kärlek och vänskap.

Älskar fotografering

Det är så himla roligt att fotografera, håller på för fullt att lära sig allt om den ädla fotokonsten och det är en hel del och just nu så börjar man bli less på att allt är bara vitt ute, längtar till vår och sommar med mera färger i naturen. Här har har min dotter F hjälpt mig med att göra ett fotokollage på några av mina bilder, vi har använt oss av sidan www.pixlr.com

SkidturIdag tog jag en paus från pluggandet och for ut med Gorby på skidtur för det var bara -15 grader men när jag kom iväg så kände jag att det blåste och jag frös mer än när det är -25 grader jaja en liten tur blev det och Gorby var glad=)
Jeanette <3

Emilias tårtaI tisdags när Emilia hade hopplektion på ridningen så ramlade hon av, det gick bra som tur var !! men då brukar man skoja att man måste bjuda på tårta, så det ville hon, så sagt och gjort så det blev det en tårta som hon och hennes kompis gjorde helt på egen hand, det är även Emilia som fotograferat tårtan och god var den det vill jag lova =)  

Jeanette <3

FototrippIdag har jag och min vännina varit på en fototripp ut i Luleå skärgård, riktigt trevligt hade vi, mycket foto och härligt väder.

Jeanette <3

Små fåglarLite fågel fototgrafering blev det också men lite närmare hade man vilja komma men det tyckte inte pippifåglarna !!Jeanette <3

De söta sköthästarna !!
Det här Cassanova som Felicia sköter en dag veckan.Och det här Candy som Emilia sköter.Och det här Birk en av det 7 hästarna som bor på gården
Jeanette <3

Hundbus


Ska vi busa matte ??
Mycket bus blev det !!

Jeanette <3

Fototräning tema kyrkan

Idag har jag och min väninna varit ut på fototräningsrunda, kul är det att fotografera men det finns mycket kvar att lära !!

Jeanette <3

Mer fototräning tema får

Dessa får var helt underbara att fota och de verkade ha så mysigt ihop. 

Jeanette <3

Redigerat stilmallenHär kommer Johanna och Stefans Wilda i full fart på fotokursen. Har nu redigerat min stilmall för att kunna lägga ut större bilder =)

Fototräning

Eftersom jag varit på fotokurs i helgen så gäller det att träna, men det gäller ju att man kommer ihåg vad man lärt sig också !!! tycker att dessa bilder blev för blåa så jag avslutade med en svartvit. Ja det är bara att träna vidare =)

Jeanette<3

Fototräning på grävande hund =)


Jeanette <3

Klubbtävling
'
Idag har det varit en rolig dag, tjejerna har varit med på Brk:s miniklubbtävling E tävlade Lina i cavaletti och F tävlade i hoppning och båda blev felfria, gissa om det var nöjda och glada tjejer !!
Jeanette <3

RSS 2.0