Apporteringstestet !!!JAAAAAA nu har vi klarat apport testet jag och Gorby och det är en sån lycka !! som vi har tränat och tränat och kämpat och kämpat!! så nu går vi mot nya mål nu blir det jaktprov till våren och det blir spännande Ett stort tack vill jag än en gång rikta till Johanna som har hjälpt oss så mycket utan henne hade vi inte klarat det =) 

En härlig skidturIdag var det helt underbart väder, en sol på himlen som vi bara sett när det varit 20 grader kallt men idag var det bara 5 grader kallt så då for jag och vovven ut på en lång och härlig skidtur och trötta blev vi båda två =)

E och FE är min yngsta dotter, hon fyller 11 år i vår och hon är en snäll tjej som tycker om att rida och pyssla med hästar, åka slalom, åka skoter,spela på datorn och mysa och hon har ett dåligt morgonhumör men det är för att hon är så trött på morgonen och när vi är ledig kan hon sova läääänge.Det här är F hon är min äldsta dotter hon fyller 13 år till våren hon är också en snäll tjej som är mån om alla och hon gillar också att rida och pyssla med hästar, hon tycker också om att mysa med våra kaniner, åka skoter och åka slalom,  och följa med och jaga,hon tycker även om att fota med sin nya kamera och hon är en aktiv tjej och gillar när det är fart och fläkt och händer mycket.

Stallet

 Ikväll har vi varit istallet hela kvällen det är så kul att se hur mycket tjejerna har utvecklas, tänk att nu kan jag sitta uppe på läktaren och dom rider runt och klarar sig så bra själva. Här sitter F och myser med fin hästen Lina som ligger och vilar <3<3<3

Längtar till vårenNu börjar jag längta till våren och tills man kan uppleva sådan här saker !!

Tulpanens dag

 Igår den 15 januari var det tulpanens dag och i fredags kom min man hem med dessa fina blommor till mig, så idag när dom börjat slå ut tog jag några fotografier på dem visst är det vackra!! och när man har tulpaner hemma får man en sorts vårkänsla i kroppen. 

SolenIdag visade sig solen, men det har varit en aningen kallt - 30 grader men det är vackert med sol och vinter.

Falcsagans GorbyDet här är våran vackra hund Gorby, han köpte vi från en kennel som heter Falcsagans kennel i Mölnbo i Stockholm när han var 6 månader, han är våran första engelska setter. Tillsammans med honom har jag hunnit gå på tre utställningar med goda resultat och vi har även gått en allmänlydnadskurs i SNFKs regi, sedan har vi varit på en kurs på Hundskolan vision med Mattias Westerlund som instruktör, i höstas gick vi en fågelträningskurs i Luleå och en jaktkurs i Stora Blåsjön. Vi har nu fått plats med våran husvagn i fjällen så nu håller vi tummarna att vi får en fin vår så det blir många fina jaktträningsdagar där.

Fyrklövens BambiDet här är Bambi hon är en vädursblandning som föddes den 25 augusti hon är alltså snart 5 månader, hon kom till oss den 7 november och en av det 3 djuren som finns i våran familj. Hon är en pigg och alert liten kanin som älskar mat och att springa fort. I framtiden hoppas jag att våra tjejer ska våga starta med henne i någon hopptävling.

Våran kanin Snutte

 Det här är vår kaninhane Snutte. Han är av rasen hermelin och han blir sju år i år. Han är en snäll kanin som tycker om att bli kliad på huvudet men han blir sur när man tar hans matskål. Han har bott inne i vårat kök tills i november 2010 då han flyttade ut i garaget med sin nya tjejkompis Bambi.

Hej här är jag

 Hej jag är en tjej eller ska man säja tant eller kvinna ?? jaja jag är iallafall 38 år och jag är gift och har två hästtokiga tjejer på 10 och 12 år, vi bor högt upp i den norra delen av Sverige där jag trivs och älskar att bo och jag skulle aldrig kunna tänka mig att flytta. Mina intressen är fotografering, heminredning, skidåkning på längden och utför, köra skoter,fjällvandra, vara i våran husvagn och vara med min familj. Mitt största intresse just nu är ,träning av vår första snart 3-åriga engelska setterhane Falcsagans Gorby, han är en helt otroligt underbar hund och han passar mig så bra som första hund, tillsammans brukar vi gå långa promenader, åka skidor, jaga fågel, gå på utställning, fara på olika kurser, träna med våran underbara coach som har hjälpt oss så mycket, utan henne hade vi inte kommit någonstans. Mitt största mål med Gorby är att en dag kunna starta honom på ett jaktprov, så just nu är det stor fokus på att fixa apporttestet.

Jag har tidigare haft en blogg som heter www.tusenting.blogg.se men den har jag nu tyvärr  fått lägga ner då den krånglat så mycket men är ni sugna kan ni ju alltid gå in och kika runt där och titta på vad jag hållit på med förrut.

Välkommen till min nya blogg hoppas ni vill följa mig och min vardag och det som jag tycker är roligt att göra här i livet och hoppas ni kan lämna en liten kommentar också för då blir jag väldigt glad.

Ha ett bra liv och ta hand om varandra där ute i världen !!P.s det är min dotter som har gjort min header och det är även hon som tagit alla fotografierna med sin nya kamera en Sony a 290 som hon köpte för sina julklappspengar Tack gumman för hjälpen.

GorbyHar testat mig fram på picnic en himla kul sida !!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0