En vacker trädgårdI helgen hade jag förmånen att fota i en jättefin trädgård som grannen till min svärfar har, den är helt otrolig det är en trädgård med mycket blommor, en egen strand och hamn, ett växthus med vindruvor, flera olika tomater, gurka och olika kryddor, det har även jordgubbar, smultron och olika bärbuskar. 

Jeanette <3

Hägnan


Igår var min sista dag på ledigheten och då for jag och tjejerna och Gorby till Hägnan och fikade, fotade och myste tillsammans med Johanna och Wilda så nu passade jag på att prova redigera bildarna i formatet sepia och jag tycker själv det blev lite fränt =) Den dagen tycker jag att vi fångade carpe diem.   
Jeanette

Skärgårn'


Här kommer lite bilder från skärgårn där vi tillbringade några dagar med goda vänner vi myste på badade och sola, basta,  och fiska och fotade så klart, barnen åkte även banan bakom båten, det hoppade från båt och brygga och de fick även ett besök av Båthelm
den läskige.Jeanette <3

SOMMAR


Sommar och semester och dagarna går och jag försöker njuta varje stund vi har varit till Sandön och myst på därav bilderna på blommorna, svärmor tycker om att pyssla med blommor, lite kaninhoppning, bad i Alder har vi också hunnit med samt hundträning och konditionsträning av hund,husse och matte och ridning som ligger högst på tjejernas "önska göra lista" och där har vi sån tur att vi får låna dessa underbara ponnyer av Pauline och Maja. En liten tur med ribboat i Luleå skärgård har vi också hunnit med allt för att fira vår vän Jonas somm fyllde 40 år. Men nu är det bara fortsätta njuta i fulla drag.


Jeanette <3


RSS 2.0