Midsommar 2011 I helgen har vi fått följa med våra vänner upp till deras stuga i fjällen för att fira midsommar. Vi kom fram på tor kl tolv på natten, vandringen upp till stugan gick bra helt underbart att det är så ljust hela natten. Midsommarafton startade vi dagen med att packa och vi åt en midsommarlunch med sill och potatis och en massa gott sen började vi vandra till platsen där vi skulle tälta och fiska. Vi sov en natt i tält och det var såå mysigt. Det är så härligt att vara i fjällen det är verkligen balsam för själen inga måsten och inga krav bara vara !!!  

Zorro showponnyn
Det här är Zorro och Malin, Malin är en kompis till Felicia och Zorro är Malins sköthäst. Zorro är en busig B-ponny som tycker om att ha kul och han är väldigt lättlärd här kan ni se att Malin har lärt Zorro stegra på kommando han är riktigt frän tycker jag. Bilderna är tagna av Felicia och hennes Sony jag tycker hon är en riktigt duktig fotograf kanske har hon lärt sig av sin mamma ;) Nu har äntligen min laddare till kameran kommit fram så nu är den på väg från Stockholm.  

Jeanette <3

Det blommar i vår trädgård


 Sommaren är härlig med alla sina färger, blommor och grönska, dessa bilder är alla tagna hemma på våran gård, tyvärr inte med min egen kamera eftersom min laddare blev kvar i Stockholm och ingen ny har jag hunnit införskaffa, men jag har ju en snäll dotter som lånade ut sin då jag fick fotoabstinens och hennes kamera är bra den med. Upptäckte att min header börjar vara lite väl mörk och vintrig men det får jag fixa sen.
Jeanette <3

Louise studenten 2011Torsdag den 26 /5-2011 sprang Louise ut från sin skola och vi var där och firade.


 En glad tjejDet var fantastiskt att få följa Louise denna dag hon var så glad och lycklig och sken som en sol hela dagen. Nu har hon sin framtid framför sig.


Jeanette <3

RSS 2.0