En eftermiddag med Candy och Cassanova

Jeanette <3

En helg i fjällenI helgen har vi varit i vår husvagn i fjällen, på lördag fick jag följa med Stefan och Håkan högt upp på fjället och träna med Gorby och deras hundar, det var en lite mulen blåsig dag men det var en lyckans dag för jag och Gorby fick till ett komplett fågelarbete med stånd, avance med resning, skott och lugn i flog och det var en helt underbar upplevelse, det är det man länge väntat på att få uppleva. På söndag for D ut med Gorby och jag svärfar och tjejerna for ut med skotrarna och pimplade lite och grilla och myste vi fick ingen fisk men det blev lite fotografering både för mig och F, på lördag hade jag kameran med mig men den funkade inte som den skulle tyvärr.Jeanette <3

Helgen
 Busan busar !!

Dagens inlägg fick bli lite bilder på svärmor och Holgers busiga papegoja Busan, det var allt jag fick i fotoväg när det gäller djur den här helgen, och jag är lite sur (nog för att det var kul att fota henne ) för i helgen under min och Gorbys träningsrundor såg vi både en ekorre på lördag och en vit fin hare på söndag, och hade jag med kameran då ??? svar nej, det hade kunnat bli kanon bilder för ekorren satt på en gren inte så högt upp och åt på sin kotte med sin fina ludna svans uppfälld och han brydde sig inte alls om mig när jag kom och gick, så där hade det kunnat bli kanon bilder. Sedan under skidturen på söndag ja då kom det en hare skuttandes och den blev rädd till en början men sedan stanna den upp och tittade på oss, så där hade man också kunnat ta kanon bilder!!! men ja vad har man lärt sig jo ta alltid med kameran. Vi har även denna helg hunnit med att gratta en vän som blev 40 år och svärmor som blev äldre =). 

Jeanette <3

Ingen fågel hemmaIngen fågel här och ingen där.
Bara björkar...

Och spår!.. så dom finns här
.
Små musspår finns det också..Och månen såg vi på vår promenad.


Jeanette <3


Härlig söndags skotertur

Igår for vi tillsammans med några bekanta ut på en skotertur i det vackra vädret, det blev några mil och det blev en mysig grillstund på en sjö, Gorby han myste på renskinnet och tjejerna hade kul i snö !
 
Jeanette <3

Giddes D:en WildaIdag ska vi riktigt våra blickar lite extra till den duktiga hund med sina duktiga förare, idag blev Wilda SNFK bästa ÖKL hund efter sina fina prestationer under 2010 GRATTIS än en gång till Stefan och Johanna 
Jeanette <3

Morgonpromenad
 Imorse tog jag en promenad på 2 timmar det var såå skönt vi hittade en ny runda jag och Gorby. Det är så skönt att gå ut tidigt på morgon medans alla i huset ligger och sover,  det är så skönt att inte möta en enda människa, det är bara jag, Gorby, naturen och kameran det är livsglädje för mig och total avkopplning och när man kommer hem äter man en god frukost med dem man älskar =)
Jeanette <3

En härlig men stormig helg

I helgen har vi varit i vår husvagn som vi har uppställd i Arjeplogs fjällen, det var en blåsig helg men mycket träning med Gorby blev det iallafall ,och han går från klarhet till klarhet men vi har ändå mycket kvar !! , lite skoteråkning blev det också och mys i husvagnen.


Lite blåsigt var det ibland.


Även under jakten stormade det.


Men vi kämpade på i blåsten.


Och skam den som ger sig, det gav resultat Wilda hittade fågel och gjorde fina arbeten.


Johanna, Stefan och Wilda på fjället.


En räv fick vi också beskåda som låg och vilade på en klippa.


Men räven tyckte inte att vi var så roliga.


Även lite skoterkörning blev det också.


Jeanette <3

RSS 2.0