STOCKHOLM HORSE SHOW


I helgen åkte jag och tjejerna till Stockholm och tittade på Stockholm horse show det var jättekul och en underbar upplevelse även om det blev lite panik när vi skulle åka på fredag och däcket på planet var trasigt och vi fick vänta i x antal timmar på Kallax men vi hann in i tid missade endast 10 min av föreställningen. Det vi har fått uppleva är Internationell hoppning med massa bra ryttare som tex Malin Bayard, Douglas Lindelöf, Linda Heed, John Whitaker m.mVi fick även se gotländska Torneamentum med sina riddare och vi fick se ett medeltida sago spel. 

En annan som imponerade var Jean Marc Imbert med sin 13 åriga hingst Yelo som han förde genom att bara använda sin röst . Sedan fick vi se den fartfyllda fyrspannet som kördes av den mycket kända Tomas Eriksson.Han fick möta ett annat fyrspann som bestod av fyra svart shettisar.

Vinnare blev så klart Tomas

Sen fick vi se den vita pegasus också.Men bäst av allt tyckte nog jag var fransmannen Lorenzo med sina 12 skimmlar som han förde med endast rösten de hoppade och gjorde kadrilj på endast röstkommando inga sadlar inga träns helt magiskt !!Vi fick även se mycket annat också men tyvärr blev de bilderna inte så bra. Kul hade vi och man hoppas att det blir ett minne för livet för tjejerna.


Jeanette <3

Frostiga tiderNu har det tack och lov blivit lite kallare och nu vill man bara ha snö, men jag kan tycka att det är ganska vackert med frosten som bitit sig fast i naturen. Idag startade jag dagen med en lång promenad med vovven, hade så klart önskat att det skulle ha varit sol som det var igår men det blev ändå en skön promenad. Idag ska F få ta med sin sköthäst  Cassanova till ridklubben och rida i ridhus. Tack till Cassanovas ägare som gör detta möjligt för F hon är helt salig.

Jeanette <3

RSS 2.0