UtställningI fredags var jag och Johanna till Magnus för att träna inför den kommande utställningen som hölls  idag. Hos Magnus fick jag träffa tre generationers irländska settrar och även två små busfrön som stod så fint för ripvinge.

Idag lördag var jag och Gorby på SNFK utställning i Öjebyn Piteå och det gick så bra, vi är så glada han fick Excellent med 2:a placering i konkurrensklass med CK och blev tredje bästa hane med kritiken: Maskulin utmärkt huvud och uttryck, utmärkt hals, goda propositioner tillr bröstparti,goda vinklar, bra ben och tassar mycket goda rörelser.


Jeanette <3

Helgen I helgen har vi varit hos min svärfar för pendling till Överkalix på hundutställning både lör och sön lite naturfotografering har jag också hunnit med. Tjejerna har fiskat i hamnen och E fick en fin och stor brax som fick simmat tillbaka i havet igen.

 På lördag var det Gorby jag ställde ut för domaren Nils Molin och vi fick en slät etta med Kritiken: Very good. Goda propositioner. Acceptabelt nosparti. Bra stop och bett. Korrekt placerade öron. Bra kropp. Goda frambensvinklar men alltför fallande kors.Rör sig dock med godtagbar steglängd Bra päls. 
Så vi var nöjda och glada.


Söndag ställde jag ut Zita svärfars norrbottensspets.
Under helgen såg man många hundraser både stora och små och även trötta för ack så trött man blir av utställning tänkte nog vovvarna det är mycket roligare att springa och busa i skogen.
Jeanette <3

Helg resume
Den helgen har varit en helg med lite olika händelser lör startade vi dagen med en tur på stan efter det for vi till Candy och tjejerna red en stund och lördagsfin fick hon också bli som ni kan se på bilderna. Lördagen avslutades med grillning och mys. Söndagen startade med en härlig skogdpromenad, fotade då lite fåglar, tussilago i blom och Gorby in action sedan blev det lite foto på grannens katt som njöt i gräset men dagens höjdpunkt var ändå ridturen på Western Farm med hela familjen, det var en häftig känsla när hela familjen kunde rida ut i det vackra vädret och även lite galopp blev det på vårglada hästar.


Jeanette <3

RSS 2.0