STOCKHOLM HORSE SHOW

2011-11-30 21:58:09 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..I helgen åkte jag och tjejerna till Stockholm och tittade på Stockholm horse show det var jättekul och en underbar upplevelse även om det blev lite panik när vi skulle åka på fredag och däcket på planet var trasigt och vi fick vänta i x antal timmar på Kallax men vi hann in i tid missade endast 10 min av föreställningen. Det vi har fått uppleva är Internationell hoppning med massa bra ryttare som tex Malin Bayard, Douglas Lindelöf, Linda Heed, John Whitaker m.mVi fick även se gotländska Torneamentum med sina riddare och vi fick se ett medeltida sago spel. 

En annan som imponerade var Jean Marc Imbert med sin 13 åriga hingst Yelo som han förde genom att bara använda sin röst . Sedan fick vi se den fartfyllda fyrspannet som kördes av den mycket kända Tomas Eriksson.Han fick möta ett annat fyrspann som bestod av fyra svart shettisar.

Vinnare blev så klart Tomas

Sen fick vi se den vita pegasus också.Men bäst av allt tyckte nog jag var fransmannen Lorenzo med sina 12 skimmlar som han förde med endast rösten de hoppade och gjorde kadrilj på endast röstkommando inga sadlar inga träns helt magiskt !!Vi fick även se mycket annat också men tyvärr blev de bilderna inte så bra. Kul hade vi och man hoppas att det blir ett minne för livet för tjejerna.


Jeanette <3

Kommentarer

Hej !!Gud vad snygga bilder det är det var helt magiskt kan inte fatta att jag satt på läktaren :) :) :) <3

vill göra om det igen :) :) :)

2011-11-30 22:10:33
Karin

Vad fina bilder du lyckats ta!! Och han fransmannen hade jag velat se!!! :)

2011-11-30 22:35:48
Johanna

Å så kul att få vara & se detta. Fina bilder på otroligt vackra hästar.

// Johanna

2011-12-01 09:13:10
agneta

Vilken häftig upplevelse! Ni har skapat minnen för livet!

2011-12-01 19:14:47

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu